Laadukkaat solariumpalvelut

Rusketu kaikkina vuodenaikoina helposti ja turvallisesti ilman ajanvarausta.

Studiomme sijaitsevat Vantaalla Tikkurilassa ja Myyrmäessä, sekä Espoon Leppävaarassa ja Suurpellossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Käytämme Luxura:n solariumeja, joten ne ovat takuulla laadukkaita, tehokkaita ja turvallisia.

1€ / 2 min

solariumissa maksutapana käteinen. voit rikkoa seteleitä kolikoiksi liikkeissämme. huom. kone vaihtaa 5, 10, sekä 20 euron setelit, ei isompia.

huom! suurpellon toimipisteessä solariumin  maksutapana ainoastaan korttimaksu.

Maksaminen

 

Laitteet toimivat kolikoilla, 5€ seteleillä tai sirukorteilla (sirukorteilla 20% halvemmat hinnat). 

Huom! Suurpellon liikkeessä ainoastaan korttimaksu.

Sirukortin voit hankkia ja ladata liikkeessä, ja se toimii kaikissa toimippisteissämme. Paikan päältä löytyy myös rahanvaihto automaatti, jossa voit kätevästi vaihtaa setelit kolikoiksi. 

SOLARIUM KOSMETIIKKA, SIRUKORTIT, SUOJALASIT

Leppävaaran, Tikkurilan, sekä Myyrmäen studioissa on tuoteautomaatti, josta voit ostaa laadukasta solarium kosmetiikkaa parhaan mahdollisen rusketuksen saavuttamiseksi. Myymme Australian Goldin & Byrokon laadukkaita tuotteita. Automaatista voi ostaa myös suojalaseja ja sirukortteja. 

Kaikissa tiloissamme on asiakas wc:t.

Huom.

Solariumit kiellettiin 1.7.2015 alkaen alle 18 vuotiailta, joten varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi henkilökunnan sitä kysyessä. Solariumiin ei saa tuoda myöskään alaikäisiä lapsia, tai lemmikkejä.

Sunlight solarium palvelu - Vantaa ja Espoo