Ripsien pidennys

Pitkät, kauniit ja kaartuvat ripset ilman ripsiväriä

Meillä käytetään ripsienpidennys kuituja, jotka ovat minkkiripsiä nimeltään, kuitenkin synteettistä, eikä aitoa minkkiä. Jotta mahdollisimman moni pääsisi ilman allergisia reaktioita. Aito minkki kun voi allergisoida herkemmin.

Klassiset Ripset liimataan omiin ripsiin yksitellen, jotta niistä tulee luonnollisen näköiset, mutta pidemmät, tuuheammat ja kaartuvammat! Tuuheuden ja pituuden saa asiakas itse valita. Pituusvaihtoehtoja on 7mm-16mm, paksuus 0.15mm-0.25mm. Myös erilaisia värivaihtoehtojakin löytyy jos haluaa tehostaa ripsiään tai kauniita ja eri värisiä timantteja, jotka kuuluvat hintaan. Käytämme pääsääntöisesti C-kaarevuutta, joka on Suomalaisille ripsille se luonnollisin. Löytyy myös CC-kaarta 12mm, joka on kaartuvampi. Ja D-kaarta joka on kaikista kaarevin, kuitenkaan sitä ei suositella laittamaan kaikenlaisiin ripsiin koska siinä jää liimapintaa vähemmän omaan ripseen, jos omat ripset ovat suorat.

Volyymiripset taas ovat uusi ripsienpidennystekniikka. Erona Klassiseen on se että klassisessa käytetään normaalisti 0.20mm paksuista kuitua, kun taas volyymipidennyksissä kuitu on 0.05mm-0.07mm paksu (ohut ja todella pehmeä). Jolloin saadaan laitettua useampia ohuita kuituja viuhkamaisesti yhteen omaan ripseen, näin saadaan tuuheamman näköinen lopputulos.

Klassisten Ripsien laittoon varataan 1.5h aikaa ja volyymeihin 2h. Laittoon tullaan ilman ripsiväriä. Jos sinulla on vaaleat ripset itselläsi, voit halutessasi kestovärjätä ne viimeistään 2pv ennen kuitujen laittoa. Jos olet värjännyt ne liian lyhyen ajan sisällä laitosta, niin kuidut eivät välttämättä liimaudu ripsiin niin hyvin ja saattaa vaikuttaa negatiivisesti ripsien pysyvyyteen. Emme kuitenkaan suosittele ripsien värjäämistä.

Meillä kaikki tekijät ovat koulutettuja, ammattitaitoisia ja tarkkoja tyttöjä, jotka haluavat tehdä sinulle kauniit ja luonnolliset ripset! Heillä on kaikilla useiden vuosien kokemus.

Ripsipidennys ei vahingoita omia ripsiä jos ne tehdään oikein!! Meille tullaan valitettavan usein korjaamaan muualla väärin/huonosti tehtyjä ripsiä ja pidämme itse huolen siitä että asiakkaamme ovat tyytyväisiä työmme tulokseen ja tulevat jatkossakin meille. Ripsivärin ja eyelinerin jatkuva ja vahva käyttö kuitujen kanssa voi myös vahingoittaa ja väsyttää omaa ripseä. Jonka takia suositellaan ripsiväriksi kuiduille soveltuvaa ripsiväriä.

Ripset huolletaan 3-5vk välein, ensimmäisellä kerralla huoltoaika kannattaa ottaa 3vk päähän, jotta näkee kuinka ripset pysyvät juuri sinulla. Huoltoon varataan myös 1.5h aikaa, koska otamme kaikki huonot ja liian pitkälle kasvaneet kuidut pois. Näin saamme joka kerta sinulle tehtyä kauniit ja näyttävät ripset.

Jokainen oma ripsi on aina eri kasvuvaiheessa, on siis normaalia että ripsi tippuu kuidun mukana ajan kanssa. Sen jälkeen tilalle kasvaa aina uusi ripsi.

Hoito-ohjeita:

  • vältä ripsien kastumista ensimmäiset 48h.
  • Vältä suihkun ja saunan kuumaa höyryä, uimista, rusketushoitoja. Pidä saunakäynnit minimissä, koska alituinen kuuma höyry voi heikentää liimasidosta.
  • Vältä mekaanisia ripsientaivuttajia ja ripsiväriä.
  • Käytä VAIN vedellä poistettavia kosmetiikkatuotteita ja aina öljytön meikinpoistoaine!! Puhdista silmät hellävaroin.
  • Vältä nykimästä, koskettelemasta ja hieromasta ripsiäsi/silmiäsi.

Asiakkaamme ovat olleet todella tyytyväisiä työmme tulokseen ja meillä on jo vankka asiakaskunta. Aina mahtuu joukkoomme myös uusia ihmisiä, jotka otamme ilolla vastaan… tervetuloa!!!